Rondleiding

0

Rondleiding:

Rondleiding:

Visible Thinking

Speciaal voor voortgezet onderwijs werken wij met de methode Visible Thinking. Tijdens deze interactieve rondleiding worden leerlingen uitgedaagd om langer en beter naar kunst te kijken en daar zelf betekenis aan te geven. Aan de hand van prikkelende doordenkvragen en creatieve doe- en kijkopdrachten gaan leerlingen met elkaar in gesprek. Het doel is hen bewuster te laten zijn van hun eigen denken door dit denken zichtbaar te maken, hierover te discussiëren en erop te reflecteren. Daarmee worden de vaardigheden kritisch en creatief denken gestimuleerd. In de rondleiding worden vier à vijf beelden uit de tentoonstelling uitgebreid besproken.

De maximale groepsgrootte is 15 leerlingen per rondleider. Er kunnen maximaal 3 groepen van 15 leerlingen tegelijkertijd worden rondgeleid.
 
Doelgroep: voortgezet onderwijs VMBO, HAVO, VWO
Datum: op aanvraag m.u.v. maandag
Duur: 60 minuten
Max. aantal leerlingen per rondleider: 15
Kosten: 70 euro per groep van maximaal 15 leerlingen, exclusief entree à €5,00 per leerling. Begeleiders gratis (maximaal 1 begeleider per 10 leerlingen).
Reservereneducatie@beeldenaanzee.nl of 070-358 90 76 o.v.v. aantal leerlingen, klas, wijze van betalen, contactpersoon en telefoonnummer. Cultuurkaart is welkom.
 
Let op! Bij annulering binnen één week voor het bezoek zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Bij annulering binnen 24 uur voor het bezoek zijn wij genoodzaakt om 100% van de kosten in rekening te brengen. 
 
Lees hier de inleiding voor de Visible Thinking rondleiding.