Museumcafé | Beelden aan Zee

Museumcafé

Museumcafé

Het café en terras op de beschutte patio van Beelden aan Zee zijn een prachtige plek om even rustig te genieten voor of na uw museumbezoek. U kunt hier heerlijke broodjes, soepen, taart, alsook warme en koude dranken bestellen. Het café is toegankelijk zonder entreebewijs. 

Geniet van een High Tea in het Museumcafé van Beelden aan Zee. Voor of na uw bezoek aan de tentoonstelling Henry Moore | Vorm en Materiaal is er een tafeltje voor u gereserveerd in het café. Hier ontvangt u een etagère van 3 lagen gevuld met Engelse lekkernij en onbeperkt Engelse thee. Hier kunt u meer informatie vinden. 

Ook zijn er mogelijkheden voor borrels en diners na sluitingstijd in een van de bijzondere zalen van het museum, geschikt voor ontvangsten, bedrijfsuitjes of trouwrecepties.

Voor meer informatie, beschikbaarheid of aanvraag offertes op maat kunt u contact opnemen via 070-3585857 of mail naar info@beeldenaanzee.nl
Voor groeper groter dan 10 personen vragen wij u een reservering te maken door contact op te nemen via 070-3585857 of mail naar info@beeldenaanzee.nl