LIDA Fonds | Museum Beelden aan Zee

0

LIDA Fonds

LIDA Fonds

In 2019 vierde museum Beelden aan Zee haar 25e verjaardag. Ter ere van dit zilveren jubileum richtten Beelden aan Zee, samen met vijf founders het LIDA fonds op.

De naam LIDA verwijst naar de oprichtster van museum Beelden aan Zee, Lida Scholten – Miltenburg die in 2019 haar 97ste verjaardag heeft gevierd en nog altijd op bijzondere wijze verbonden is aan het museum. Zij en haar wijlen echtgenoot Theo Scholten namen het initiatief voor de bouw van dit unieke museum voor moderne beeldhouwkunst op Scheveningen. Het LIDA Fonds stelt museum Beelden aan Zee in staat om Blockbustertentoonstellingen zoals Niki de Saint Phalle aan Zee en Henry Moore: Vorm en Materiaal mogelijk te maken.

LIDA Fonds Particulier Lidmaatschap
De jaarbijdrage van het LIDA Fonds staat vastgesteld op € 10.000 (twee personen). Museum Beelden aan Zee heeft een ANBI-status, waardoor u als donateur uw gift kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Uw lidmaatschap dient dan wel vastgelegd te worden voor een periode van vijf jaar door middel van een periodieke uitkering. 

    Voor meer informatie over het LIDA Fonds kunt u contact opnemen met Maud van der Meer (vandermeer@beeldenaanzee.nl) of vul het inschrijfformulier in.