Sculpture Club | Beelden aan Zee

0

Sculpture Club

Sculpture Club

De Sculpture Club werd in 2008 opgericht door een groep kunstliefhebbers, die speciale interesse hebben in de beeldhouwkunst en het museum willen ondersteunen. Inmiddels is de Sculpture Club uitgegroeid tot een gezelschap van meer dan 70 actieve leden, die elkaar meerdere malen per jaar ontmoeten voor een op kwaliteit gericht programma. 

Zo zijn er meet & greet met bijzondere kunstenaars die hun werk toelichten, en worden er bezichtigingen georganiseerd van particuliere collecties en ateliers. Naar aanleiding van nieuwe tentoonstellingen organiseert de club inhoudelijke avonden in het museum, afgesloten met een hapje en een drankje in informele setting. Voorts wordt er elke twee jaar een bijzondere bruikleenveiling gehouden, die leden in staat stelt om werken uit het museum te lenen. 

Sculpture Club Particulier Lidmaatschap
De jaarbijdrage van de Sculpture Club staat vastgesteld op € 1.000 en geldt voor twee personen. Door de ANBI-status van het museum is het mogelijk gebruik te maken van de Geefwet, waardoor u als donateur uw gift kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Uw lidmaatschap dient dan wel vastgelegd te worden voor een periode van vijf jaar door middel van een periodieke uitkering.

Bent u geïnteresseerd in een Sculpture Club lidmaatschap? Vul dan het inschrijfformulier (jaarlijks opzegbaar) of de Periodieke Uitkering (lidmaatschap van 5 jaar; wanneer u gebruik wilt maken van de Geefwet/ANBI-status) in, of neem contact op met Maud van der Meer (vandermeer@beeldenaanzee.nl)

 

Word lid van de Sculpture Club