Praktische informatie | Beelden aan Zee

0

Praktische informatie

Praktische informatie

Bezoek museum Beelden aan Zee in Den Haag en ontdek het bijzondere museumgebouw, de tentoonstellingen en de veelzijdige collectie, koop een mooi cadeau in de winkel of lunch in het museumcafé.​

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag: geopend van 10.00 - 17.00 uur. 
Maandag: gesloten (vanaf maandag 20 september 2024 van 13.00 - 17.00 geopend).
 

Het museum is geopend op Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag, 24 december (tot 16.00 uur), 26 december (tot 17.00 uur) en 31 december (tot 16.00 uur). 
Het museum is gesloten op Eerste kerstdag, Nieuwjaarsdag en Koningsdag, en tijdens wisselweken.
 

Toegangsprijzen

  2024
Volwassenen
 17,50
Kinderen 13-18 jaar 8,75
Kinderen < 13 jaar gratis
CJP / Student < 27 jaar 8,75
Museumkaart gratis
Vriendenloterij VIP-kaart
 gratis
Rembrandtkaart (Vereniging Rembrandt)
 gratis
ICOM
 gratis
Ooievaarspas
 gratis
DenHaagPas 15,00

 

Tassen

Het museum wil de kunst zo goed mogelijk presenteren en beschermen. Jassen en kleine tassen (max. A5 formaat) mogen mee het museum in, maar rugzakken, grote tassen, cameratassen en paraplu’s niet. U kunt hiervoor gebruikmaken van een gratis kluisje of uw spullen achterlaten in de onbewaakte garderobe. 

 

Bezoek- en postadres

Museum Beelden aan Zee
Harteveltstraat 1
2586 EL Den Haag
Telefoonnummer: 070-358 58 57
E-mail: info@beeldenaanzee.nl
 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer - Vanaf Den Haag CS met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen halte Kurhaus, waarna ca. 5 min. lopen. Of met stadsbus 22 richting Duindorp, uitstappen halte Scheveningse slag/Beelden aan Zee, waarna ca. 2 min. lopen.
 
Vanaf Den Haag HS met tram 1 richting Scheveningen Noord, uitstappen halte Scheveningse slag/Beelden aan Zee, waarna ca. 2 min. lopen. Of tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen halte Kurhaus, vervolgens ca. 5 minuten lopen naar de ingang van het museum.
 

Parkeren - In de straten rondom het museum, kunt u alleen parkeren voor een dagtarief van €50,-. 
Er wordt streng gecontroleerd, we adviseren u gebruik te maken van de verschillende parkeergarages in de omgeving van het museum. 
Klik hier voor Parkeermogelijkheden in Den Haag en Scheveningen. 

Parkeren gehandicapten - Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen in de Pellenaerstraat (ca. 10 meter afstand vanaf de entree tot het museum), waar alleen voertuigen met een gehandicaptenparkeerkaart mogen parkeren (onbeperkt en gratis).APCOA Parkeergarage Strand
Aan de kassa van museum Beelden aan Zee verkopen we parkeerkaarten voor de APCOA  Parking Strand aan de Zwolsestraat tegen een gereduceerd tarief van € 10.- , in plaats van het reguliere bedrag van € 14,-. Met deze kaart kunt u vier uur parkeren in de parkeergarage aan de Zwolsestraat. Het is handig zo ver mogelijk door te rijden, dan is het via de boulevard een wandeling van ca. zeven minuten naar het museum.   

APCOA Parkeergarage Nieuwe Parklaan
Parkeerplaats - APCOA Parking (1,90 m maximale hoogte) aan de Nieuwe Parklaan 248. Loopafstand ca. vijf minuten. Voor deze parkeerplaats verkoopt het museum geen parkeerkaarten.