Praktische informatie | Beelden aan Zee

Praktische informatie

Praktische informatie

Bezoek museum Beelden aan Zee in Scheveningen en ontdek het bijzondere museumgebouw, de veelzijdige collectie en tentoonstellingen, koop een mooi cadeau in de winkel of drink een kop koffie in het museumcafé.​
 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag: geopend van 10.00 - 17.00 uur. 

Het museum is open op maandagen in schoolvakanties (vanaf 12.00 uur), Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag, 24 december (tot 16.00 uur), 26 december (tot 17.00 uur) en 31 december (tot 16.00 uur) en 2 januari.

Het museum is gesloten op 27 april, 25 december en 1 januari.

Toegangsprijzen

Museumkaart
gratis
 
Vereniging Rembrandt
gratis
 
Volwassenen
16,00
 
Kinderen 13-18
8,00
 
Kinderen < 13
gratis
 
Ooievaarspas
gratis
 
ICOM
gratis
 
BankGiroLoterij VIP-kaart
gratis
 
CJP
8,00
 
Perskaarten
gratis
 

 

Online reserveren

Het is verplicht een online ticket te reserveren.
 

Huisregels

Bereid uw bezoek goed voor: klik hier voor onze huisregels
 

Bezoek- en postadres

Museum Beelden aan Zee
Harteveltstraat 1
2586 EL Den Haag
Telefoonnummer: 070-358 58 57
E-mail: info@beeldenaanzee.nl
 

Bereikbaarheid

Openbaarvervoer - Vanaf Den Haag CS of Den Haag HS met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen halte Kurhaus, waarna ca. 6 minuten lopen. We raden u aan om via de Boulevard (in zuidelijke richting) naar het museum te lopen wegens werkzaamheden aan de Gevers Deynootweg. Museum Beelden aan Zee ligt ter hoogte van de Sprookjesbeelden. 

Parkeren - In de directe omgeving is betaald parkeren zeer beperkt mogelijk. Wegen werkzaamheden aan de Gevers Deynootweg adviseren we te parkeren in de parkeergarage BKS Parking Nieuwe Parklaan (1,90 m maximale hoogte) aan de Nieuwe Parklaan 248. Museum Beelden aan Zee ligt op ca. 5 minuten lopen.

 

LET OP - Gewijzigde verkeersituatie Scheveningen

Parkeren
Komt u binnenkort naar museum Beelden aan Zee? Dan wijzen we u graag op de veranderde verkeerssituatie in de buurt van het museum. Er wordt aan de trambaan gewerkt, dus het museum is slecht bereikbaar met de auto. Wenst u toch met de auto te komen, vragen wij u om extra reistijd in te plannen. U kunt parkeren bij een van de BKS parkeergarages. Deze treft u bij het Kurhaus en op de Nieuwe Parklaan(max. 1.90 hoog). 

Voor actuele beschikbare parkeerplekken kunt u kijken op: https://www.bksparking.nl/scheveningen-parking-all 

En voor meer informatie over de verkeerssituatie gaat u naar: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/verkeer-en-vervoer/werkzaamheden-tramlijn-1/scheveningen-werkzaamheden-lijn-1-en-bereikbaarheid.htm 


Met het openbaar vervoer
Vanaf Den Haag CS of Den Haag HS met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen halte Kurhaus, waarna ca. 6 minuten lopen. We raden u aan om via de Boulevard (in zuidelijke richting) naar het museum te lopen wegens werkzaamheden aan de Gevers Deynootweg. Museum Beelden aan Zee ligt ter hoogte van de Sprookjesbeelden. 

Tramlijn 1 rijdt van 31 augustus 2020 tot 21 februari 2021 niet naar Scheveningen. Daarvoor in de plaats rijden er bussen. Bus 22 rijdt om via de Kanaalweg, Haringkade en Stevinstraat. Bekijk de aangepaste bus- en tramroutes en tijden op de website van de HTM.