Praktische informatie | Beelden aan Zee

Praktische informatie

Praktische informatie

Museum Beelden aan Zee is tijdelijk gesloten

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus sluit museum Beelden aan Zee zijn deuren voor het publiek tot en met 6 april 2020. Lees meer.

Bezoek museum Beelden aan Zee in Scheveningen en ontdek het bijzondere museumgebouw, de veelzijdige collectie en tentoonstellingen, koop een mooi cadeau in de winkel of drink een kop koffie in het museumcafé.​

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag: 10.00 - 17.00 uur. 

Let op! 

Het museum is open op maandagen in schoolvakanties, Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag, 24 december (tot 16.00 uur), 26 december (tot 17.00 uur) en 31 december (tot 16.00 uur) en 2 januari.

Het museum is gesloten op 27 april, 25 december en 1 januari. 
 

Toegangsprijzen

Museumkaart
gratis
 
Vereniging Rembrandt
gratis
 
Volwassenen
16,00
 
Kinderen 13-18
8,00
 
Kinderen < 13
gratis
 
Ooievaarspas
gratis
 
ICOM
gratis
 
BankGiroLoterij VIP-kaart
gratis
 
Perskaarten
gratis
 

 

Groepen, vanaf 15 personen:

 

 
Volwassenen14,00 p.p. 
Kinderen 13-185,00 p.p. 

Museum Beelden aan Zee verzoekt u het groepsbezoek van te voren te melden via info@beeldenaanzee.nl
 

Huisregels

In museum Beelden aan Zee kan niet meer contant betaald worden. Museum Beelden aan Zee kiest voor PIN ONLY met het oog op duurzaamheid, efficiëntie, hygiëne en de veiligheid van onze vrijwilligers. 

In de tentoonstelling is het niet toegestaan een hand- of rugtas mee te nemen. Wij verzoeken u uw waardevolle spullen in een kluisje te doen. Deze zijn voor u beschikbaar bij de entree.
 

Bezoek- en postadres

Museum Beelden aan Zee
Harteveltstraat 1
2586 EL Den Haag
Telefoonnummer: 070-358 58 57
E-mail: info@beeldenaanzee.nl
 

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag CS met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen halte Circustheater, waarna ca. 5 min. lopen. Of met stadsbus 22 richting Duindorp, uitstappen halte Scheveningse slag/Beelden aan Zee, waarna ca. 2 min. lopen.

Vanaf Den Haag HS met tram 1 richting Scheveningen Noord, uitstappen halte Scheveningse slag/Beelden aan Zee, waarna ca. 2 min. lopen. Of tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen halte Circustheater, waarna ca. 5 min. lopen.
 

Parkeren

In de directe omgeving is betaald parkeren beperkt mogelijk. Parkeren kan in de parkeergarage BKS Parking Nieuwe Parklaan (1,90 m maximale hoogte) aan de Nieuwe Parklaan 248.