Geoormerkte loten BankGiro Loterij | Museum Beelden aan Zee

Geoormerkte loten van de BankGiro Loterij

Geoormerkte loten van de BankGiro Loterij

Draagt u de beeldhouwkunst en museum Beelden aan Zee een warm hart toe, én speelt u mee bij de BankGiro Loterij? Dan kunt u ons nu steunen. Dit gebeurt door middel van de zogenaamde ‘geoormerkte loten’.

U kunt uw lot mee laten spelen voor Beelden aan Zee door bij de BankGiro Loterij aan te geven, dat u het museum wilt steunen. Minimaal 40% van uw maandelijkse inleg gaat dan automatisch naar het museum in plaats van naar de culturele partners van de loterij.

Voor ons is uw geoormerkte lot van cruciaal belang!
Uw steun helpt ons om een ambitieus tentoonstellingsprogramma waar te kunnen maken, een mooie aankoop voor de collectie te doen of het prachtige gebouw van architect Wim Quist te onderhouden. Ook maakt u kans op prijzen uit de loterij en krijgt u leuke voorstellen voor bijzondere evenementen in ons museum, zoals rondleidingen of arrangementen. Voorts heeft u met uw BankGiro Loterij VIP-kaart gratis toegang tot ons museum. 

Maar hoe werkt het dan precies?
Elke deelnemer die voor museum Beelden aan Zee meespeelt, doneert 45% van de aankoopprijs van een lot aan het museum. Dat is € 6,50 euro per trekking! Er zijn veertien trekkingen per jaar en in november is er zelfs een surprisetrekking.


Hoe kunt u geoormerkt meespelen bij de BankGiro Loterij en uw favoriete museum steunen?
Neem contact op met de ledenservice van de loterij en geef aan dat u ons museum wilt steunen door uw lot te ‘oormerken voor museum Beelden aan Zee’. De afdeling ledenservice staat voor u klaar tussen 9.00-21.00 uur op werkdagen en op zaterdag tussen 10.00-16.30 uur. Het telefoonnummer is 0900- 300 1600. U kunt dit ook via het contactformulier op de website van de BankGiro Loterij doen. Vergeet in dit geval niet de speciale code van museum Beelden aan Zee te vermelden, namelijk 10179.

Via Mijn BankGiro Loterij kunt u eenvoudig zien of u al voor museum Beelden aan Zee meespeelt. Onder het tabblad ‘mijn gegevens’ staat waar uw steun naar toe gaat. Als u nog niet geoormerkt meespeelt, staat er dat u Alle Partners steunt.
Heeft u nog geen toegang tot Mijn BankGiro Loterij? Maak dan een account aan en log in.
U kan per lot voor één geoormerkte partner meespelen. Als u meerdere loten heeft kunt u per lot een ander museum kiezen. Meespelen geschiedt via een automatische incasso. U kunt uw deelname aan de BankGiro Loterij op elk moment via telefoon, post of internet opzeggen.

Over de BankGiro Loterij
Cultuur verbindt, inspireert en verrijkt en vertelt het verhaal over waar wij (als Nederlanders) vandaan komen. Cultuur is echter ook kwetsbaar en verdient bescherming, zodat wij en toekomstige generaties ervan kunnen blijven genieten. De BankGiro Loterij, dé cultuurloterij van Nederland, steunt culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed en werft fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Daarnaast geeft de BankGiro Loterij bekendheid aan hun werk.

 

Heeft u vragen of het oormerken van uw lot, neemt u dan contact op met Nina van Dijk (vandijk@beeldenaanzee.nl).


Museum Beelden aan Zee is partner van de BankGiro Loterij.