Tickets | www.beeldenaanzee.nl

Tickets & tijdsloten

Tickets & tijdsloten

Toegangsbeleid vanaf 28 november 2021
Om het museum te bezoeken, dient iedereen vanaf 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen én een geldige QR-code te tonen. Dit kan met een QR-code via de CoronaCheck-app of met een papieren QR-code. Vanaf 14 jaar en ouder dient u hierbij eveneens een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Voor meer informatie over de CoronaCheck-app en (het aanvragen van) een papieren QR-code verwijzen wij u naar de website van CoronaCheck.


Voor georganiseerde onderwijsactiviteiten geldt een uitzondering op het tonen van een geldige QR-code voor jeugd t/m 17 jaar en de begeleiders van deze activiteiten.

Vanaf 25 september 2021 diende iedereen die het museumcafé bezocht al een geldige QR-code te tonen.


---

Plan hier uw bezoek aan Beelden aan Zee, we vragen alle bezoekers een tijdslot te reserveren.
De verdeling d.m.v. tijdsloten zorgt ervoor dat de bezoekersstroom gemakkelijk gereguleerd kan worden waardoor u in alle rust kunt blijven genieten van onze tentoonstellingen.

Indien u in het bezit bent van een Museumkaart, Vriendenkaart, Vriendenloterij VIP-kaart of andere vrijkaart kunt u een tijdslot reserveren en 'vrijkaart' selecteren. Vergeet uw kortingskaart niet mee te nemen naar het museum.

Gekochte tickets worden niet gerestitueerd. U kunt het ticket wel kosteloos naar een later tijdstip verplaatsen via de link in uw emailbevestiging. 

Bestelt u uw ticket via tablet of smartphone? klik hier
Mocht u niet in staat zijn een online reservering te maken vragen wij u telefonsich contact met ons op te nemen 070-3585857.