Familieworkshop: museum in het klein

Workshop: Museum in het klein!

Workshop: Museum in het klein!

met Anne-Marie van Sprang i.s.m. Festival De Betovering

Ervaar je een groot beeld hetzelfde als een klein beeldje? En maakt het uit waar je een kunstwerk in de ruimte neerzet? Komt een kunstwerk van wit papier hetzelfde over als wit porselein? Die vragen borrelen op bij Anne-Marie van Sprang als ze kunst maakt. In de vakanties kun je samen met haar aan de slag tijdens de workshop 'Museum in het klein!'. De workshop wordt gegeven door Anne-Marie van Sprang. 

Tijdens de workshop vertelt beeldend kunstenaar Anne-Marie van Sprang over haar eigen kunstwerken en het thema 'schaal'. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag. Je maakt een maquette van je eigen museumzaal. Je bedenkt wat de vorm van de zaal moet zijn, welke kunstwerken je erin zet en hoe groot of klein die moeten zijn. Door met verschillende materialen objecten, decoratie en bezoekers te maken, bepaal je zelf hoe jouw mini-museumzaal eruit ziet.

Aan het einde van de workshop worden alle zalen naast elkaar gezet, zodat er één grote maquette ontstaat. De museumzalen mogen na afloop van de workshop meegenomen worden naar huis óf worden tentoongesteld in Studio aan Zee. 

  • Data: 17 oktober en 19 oktober 2023
  • Tijd: 10:15-12:15 uur
  • Geschikt voor jong en oud, vanaf 7 jaar. Kinderen jonger dan 12 jaar onder begeleiding. 
  • Kosten: €7,50 p.p. (exclusief entree), 50% korting met de Ooievaarspas.
  • Per workshop is er plek voor 20 personen, dus reserveer snel een plekje. 

Deze workshop is onderdeel van het programma van Festival De Betovering

 

Festival De Betovering

Festival de Betovering is een internationaal kunstfestival voor de jeugd in de herfstvakantie in Den Haag. Van 13 tot en met 21 oktober 2023 staat cultureel Den Haag op ongeveer 60 verschillende locaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Met dit jaar ruim 300 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 24 ste editie van dit jaarlijkse festival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen t/m 12 jaar.

 

 

 

Koop tickets

 

 

10:15
17 oktober 2023

Workshop: Museum in het klein!

met Anne-Marie van Sprang i.s.m. Festival De Betovering
workshop
10:15
19 oktober 2023

Workshop: Museum in het klein!

met Anne-Marie van Sprang i.s.m. Festival De Betovering
workshop
alle activiteiten voor kinderen