Overweldigend succes Picasso aan Zee

Overweldigend succes Picasso aan Zee

Overweldigend succes Picasso aan Zee

De tentoonstelling Picasso aan Zee. Keramiek & Sculptuur liep 5 maart af. Een kleine 80.000 mensen hebben de expositie in museum Beelden aan Zee in Scheveningen bezocht. Het succes was overweldigend.

Kunstliefhebbers kwamen uit alle delen van het land, en tevens uit het buitenland, naar museum Beelden aan Zee om dit zeldzame overzicht van Picasso’s keramiek en sculpturen te zien. In de tentoonstelling werden unieke exemplaren in keramiek getoond evenals beeldhouwwerken uit de beste museale en particuliere collecties van Europa. Sommige werken waren nog nooit op Nederlandse bodem te zien geweest.

Museum Beelden aan Zee dankt al haar partners voor het leveren van hun bijdrage en in het bijzonder gastconservator Jean-Louis Andral, directeur van het Musée Picasso in Antibes voor de vruchtbare samenwerking en het Musée national Picasso - Paris in Parijs voor het uitlenen van de bijzondere werken.

Hoofdsponsors:

Sponsors:

Met dank aan:

Vormidable Patronen, Zakenvrienden, Sculpture Club (Bruikleenveiling 2015), Vrienden en Gouden Vrienden van museum Beelden aan Zee.