Literair concert 'Om je heen' | Museum Beelden aan Zee | Beeldhouwkunst in Den Haag

Literair concert 'Om je heen'

Literair concert 'Om je heen'

Kom genieten van een klassiek avondje uit in museum Beelden aan Zee!

Op zaterdag 18 februari 2023 verwelkomt museum Beelden aan Zee het muzikaal ensemble La Barca Leyden onder leiding van fluitist Raymond Honing in de Grote Zaal. De avond staat in het teken van het thema “Om je heen”, wat verwijst naar de verwondering over de natuur die de mens overal om zich heen kan zien. Omgeven door de monumentale sculpturen van Elmar Trenkwalder in de tentoonstelling Tuin der Lusten, zal La Barca Leyden stukken opvoeren van onder andere Beethoven en Debussy. La Barca Leyden zal het concert afsluiten met de première van een nieuw arrangement van Debussy's meesterlijke verklanking van de zee, La Mer, in museum Beelden aan Zee. 

Zaterdag 18 februari 2023 
19.30 – 20.00 uur: Ontvangst 
20.00 – 21.00 uur: Concert 
21.00 – 22.00 uur: Borrel 

Tickets: 

Koop hier uw ticket

 

Schrijfwedstrijd 'La Mer' 
Ter gelegenheid van dit concert schrijven La Barca Leyden en museum Beelden aan Zee een schrijfwedstrijd uit. Beschrijf in maximaal 300 woorden hoe jij de zee beleeft, wat de zee voor jou betekent, of welke associaties de zee bij jou oproept. De vorm is vrij. Van kort verhaal tot gedicht, alles is mogelijk. Museum Beelden aan Zee nodigt de winnaar van de schrijfwedstrijd samen met een +1 uit voor deze avond, waar het verhaal of gedicht zal worden voorgedragen.

Je kan jouw tekst t/m 12 februari 2023 indienen door het te mailen naar educatie@beeldenaanzee.nl.

Parkeergelegenheid 
In de directe omgeving is betaald parkeren op straat zeer beperkt en voor maximaal 60 minuten mogelijk. We adviseren u daarom gebruik te maken van de verschillende parkeergarages in de omgeving van het museum. Let op! Er wordt streng gecontroleerd in Scheveningen. U kunt het beste parkeren bij APCOA Parking (1,90m maximale hoogte) aan de Nieuwe Parklaan 248. De loopafstand naar museum Beelden aan Zee bedraagt vanaf hier 5 minuten. 

Openbaar vervoer
Vanuit station Den Haag Centraal kunt u tram 9 richting Scheveningen Noord nemen en uitstappen bij de halte Circustheater na 12 minuten. De loopafstand naar museum Beelden aan Zee bedraagt vanaf hier 5 minuten. 

Vanaf station Den Haag Centraal kunt u ook de HTM stadsbus 22 richting Duindorp nemen. Na 20 minuten komt u aan bij halte Scheveningseslag/Beelden aan Zee. De loopafstand naar museum Beelden aan Zee bedraagt vanaf hier 2 minuten. 

Adres 
Museum Beelden aan Zee 
Harteveltstraat 1 
2586 EL 
Den Haag 
070-358 58 57 
info@beeldenaanzee.nl