Kinderfeestje in de Gipsotheek | Beelden aan Zee

Kinderfeestje in Studio aan Zee

Kinderfeestje in Studio aan Zee

In museum Beelden aan Zee kun je nu ook je verjaardag vieren! Het kinderfeestje wordt begeleid door één van onze museumdocenten en duurt ongeveer 90 minuten (120 minuten met limonade en brownie). Tijdens het feestje krijg je een korte rondleiding door Studio aan Zee en maak je een reliëf van gips. Terwijl de kunstwerk ligt te drogen ontdek je de tentoonstelling in de Grote Zaal samen met de museumdocent.

De kinderfeestjes zijn bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar oud en kunnen gereserveerd worden op woensdagmiddag of zaterdagochtend/middag. De prijzen zijn inclusief toegang, materiaalkosten, museumdocent en een cadeautje voor de jarige.

Doelgroep: kinderen van 7 - 12 jaar
Duur: 90 minuten (120 minuten inclusief limonade en een brownie)
Kosten: €150 euro voor de workshop, €180,- euro inclusief limonade en een brownie. Begeleiders gratis toegang.
Groep: maximaal 10 kinderen, daarboven in overleg €12,50 per extra kind
Reserveren: educatie@beeldenaanzee.nl of 070-358 90 76 o.v.v. aantal kinderen, leeftijden, contactpersoon en telefoonnummer

Let op! Bij annulering binnen één week voor het bezoek zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Bij annulering binnen 24 uur voor het bezoek zijn wij genoodzaakt om 100% van de kosten in rekening te brengen.